Top restaurante

Restaurant Picc...

Detalii

Restaurant - Au...

Detalii

Restaurant Da L...

Detalii

Unde mancam azi?

 
Restaurante

>

Restaurant Queens Pub Oradea

Cand va este foame, dar nu doriti sa gatiti...solutia este Queen`s Pub.

MENIUL HAPPY HOURCe este promotia Happy Hour ?


Happy Hour de fapt este un discount oferit clientilor din toate produsele comercializate in unitatea noastra,excluzand produsele din tutun si superpromotiile.

Ea incepe in momentul cand se aude clopotul in sala. In urma sunetului incepe  promotia. In cadrul acestei promotii Queen`s va ofera reducere de 20 %. Happy Hour se termina dupa noul sunet al clopotului.


Momentele de Happy Hour se vor anunta cu o zi inainte pentru cei care se vor inscrie pentru newsletter pe pagina noastra web.

Pe langa campaniile Happy Hour inopinate, vor exista zilnic intervale orare fixe in care clientii Queen`s Pub vor putea beneficia de acele reduceri de 20 %.Happy Hour la Queen`s Pub zilnic intre orele: 17 - 191 JEGERMEISTER + 6 RED BULL LA DOAR 129 RON

1 ABSOLUT VODKA + 6 RED BULL LA DOAR 119 RON

1 JACK DANIELS + 6 RED BULL LA DOAR 169 RONCARD DE FIDELITATE

Ce este Cardul de fidelitate?

Cardul de fidelitate este de fapt un mod foarte elegant de a recompensa clientii nostri fideli.Cardul este un card magnetic asemanator cu cardul bancar asigurand un mod simplu si elegant de utilizare.

Cum poti avea un card de fidelitate?

Dupa fiecare vizita in unitatea noastra, timp de o luna, du-te la barman si vizeaz-ti nota de plata. Daca intr-o luna reusesti sa aduni note de plata in valoare de 500 de lei, poti veni la bar si sa soliciti cardul tau de fidelitate.

La ce sa folosesti cardul tau?

Cel mai important lucru este discountul de 10%, acordat pe baza cardului de fidelitate, pe intregul orar de functionare a unitatii noastre.

Cardul ofera posibilitatea de a face rezervare comod, cu ajutorul internetului, intrand in meniul Rezervari, unde poti alege masa pe care doresti sa o rezervi.


Mai mult, ofera posibilitatea de a participa la anumite promotii destinate exlusiv Clientilor cu Card De Fidelitate.


REDUCERE PENTRU PRINTESE


Printese la Queen`s Pub sunt, toate doamnele si domnisoarele care ne viziteaza intre orele 8.00 – 12.00, pot beneficia de reduceri pana la 10% din valoarea consumatiei.

* reducerea nu se aplica la produsele participante la alte promotii sau superpromotii.

Observatii, pareri

Unde mancam azi?